8 aug. 2013

Goliciunile lunilor... (II)



De cand ma chinui sa scriu aceasta postare, s-au mai strans intre timp si alte produse, e de bine...nimic nu se arunca, totul se consuma :))))
A fost o perioada destul de prospera, ca sa zic asa...






-Gelul de dus Bourjois en toute intimite - desi poate fi folosit pe tot corpul, l-am utilizat strict in zona intima..
Mi-a placut foarte tare...are o compozitie foarte fina, placuta..si creaza senzatia de prospetime si confort. Mirosul e subtil si imi aminteste oarecum de florile de margaritar ?!!! i know, numai eu puteam sa-i gasesc o
asemenea corespondenta! :)) Cantitate 250 ml- pret 10-12 ron .

-Gelul dupa epilat Epifin de la Hofigal- a fost dragoste la prima atingere...intrucat epilatul se anunta cu sunete si trambite, trebuia sa gasesc o varianta de calmare a pielii si de evitare a aparitiei semnelor de iritatie..Eu l-am achizitionat din cadrul magazinului online DacicCool , la pretul de 8.05 ron. Desi, are un gramaj mic-50 ml, este spornic, intra in piele si calmeaza instantaneu.

-Unt de corp cu cacao DermaVio- Trebuie sa recunosc, l-am cumparat dintr-un impuls de moment, nu ca aveam nevoie...dar miroseaaaaa atat de bine, incat mi-a fost imposibil sa plec din magazin fara el ..Catifeleaza, parfumeaza si hidrateaza....DAAAAA!!! Pacat ca s-a terminat si prea curand nu ajung intr-un magazin Stock Market. Cantitate 220 ml- 7 ron.

- Balsam de par pentru volum Herbal Essences - un balsam tare bun, dar din pacate nu se mai gaseste pe piata..l-am gasit in Carrefour, din intamplare , cand se lichidau anumite stocuri de produse si am zis ca nu strica sa dau 4 ron pe el..Si acum regret doar ca nu am luat mai multe recipiente. Mi-a descurcat foarte bine parul, am avut si ceva volum si...mirosul a fost pe masura, desi nu se mentinea prea mult in podoaba capilara! :)

- Crema de maini cu minerale Planet Spa Avon-pana acum este cea mai hidratanta crema de maini folosita vreodata...Imi displace putin mirosul, dar avand in vedere ¨capacitatile¨de hidratare.. cu siguranta o sa o recumpar..O puteti folosi cu succes pe coate unde pielea este mai aspra...veti observa efectele imediat !
Cantitate 75 ml- 8-10 ron.







Deodoranteeeeeee..multe deodorante...Desi sunt 4 produse, nu le pot face un top, dar...parca..cel Balea Young- dragostea e un camp de lupta-..ramane acolo, undeva..in sufletul meu..sau mai bine zis..in axila mea :))))
Mi-au placut toate, persista, isi fac treaba si nu pateaza! Preturile variaza: Balea- 6 ron, Playboy Rock- 10 ron, cele Nivea- 10-12 ron.





- Din start, spun un mare NUUUUU pentru pasta de dinti Xyli White de la Now Foods- cea mai proasta investitie pe acest segment de produs. Tocmai, pentru ca am folosit-o ..pana am terminat-o, pot spune clar, ca nu m-a ajutat cu absolut nimic, ba din contra, ma spalam cu scarba :))))
-Apa de gura Dentalux Sensitive de la Lidl, mi-a placut foarte mult si de aceea am si recumparat-o zilele trecute. Cantitate 500 ml- 6 ron.
-Pasta de dinti Auchan- nu stiu daca se gaseste in Ro, am cumparat-o din Spania si pur si simplu o ador. Are niste microgranule, care curata foarte bine, iar senzatia de prospetime e unica :) Cantitate 75 ml-1 euro.
-Pasta de dinti impotriva petelor Denivit- am cumparat-o tot din Auchan Spania, si desi am fost reticienta ca ar exista un produs minune contra petelor...uite ca acest mini produs mi-a demonstrat ca se poate..Imi pare rau ca nu am cumparat mai multe, dar cat de curand...o sa fie iar a mea, promit! :))Pret: 4 euro.



 -Lotiunea tonica reechilibranta Eucerin a fost pe placul tenului meu . I s-a acordat nota 10 cu felicitari si promisiunea de a fi recumparata in cateva luni ( acum folosesc Ivatherm). Cantitate: 200 ml, pret: aprox. 30 ron.

-Crema matifianta cu extract de melc pentru tenul gras si acneic Gerocossen- Un produs incredibil de bun, care mi-a tinut sebumul sub control, desi afara erau 30 de grade. O sa-i dedic o postare separata, promit!
Cantitate : 35 ml, pret: aprox. 30 ron.






Ador servetelele umede, recunosc! :))) Mai ales cele  concepute pentru bebei!...ce naiba , daca pe vremea mea nu prea erau..macar acum sa fie! :))
Cele de sus, marca Deliplus-Mercadona, au costat doar 1 euro si au fost foarte spornice..de la demachiat , pana la sters oglinda la tara, intr-o vizita neplanuita :)
Cele de la Nivea, le-am primit in urma participarii la o campanie de testare si mi-au placut, demachiaza inclusiv rimelul waterproof .
Cele din gama Pure cu extract de migdale le-am cumparat datorita mirosului ...cca. 3 ron...fac parte din categoria ¨ieftin si bun¨!





Nu am uitat de ingrijirea unghiilor, bineinteles! :)
Uleiul pentru cuticule Kallos, un produs foarte mult laudat si apreciat de toata lumea...sa mai adaug altceva? Nu am ce..Bun si ieftin! :)))
Oja Glamour....eeheh, aceasta oja a facut senzatie vreo doua veri, am fost intreabata de zeci de ori, ce marca e, ce nuanta, de un am luat-o...si de fiecare data am raspuns ca de la o revista....nu am vazut-o pe piata..pe undeva..!Si bineinteles, ca s-a intamplat sa nu fiu crezuta...si sa mi se spuna ca-s oarecum egoista! :))))) Dar adevarul asta e, in urma cu 2 ani, am cumparat o revista care avea cadou un set de cosmetice: oja+ blush+ gloss..pretul fiind undeva la 9 ron..O culoare intr-adevar vibranta...si rezistenta!

Deja se anunta alte ¨goliciuni¨....si totodata mi-am dat ¨dezlegare¨la cumparat una-alta! :)))Am voie acum, nu? :P
Mai nou( de vreo 3 luni)...am facut pasiune pentru lotiunile autobronzante...dar inca nu am gasit una care sa-mi satisfaca pe deplin nevoile....deci urmeaza sa scriu ..si despre ele :) Sper sa nu ma prinda iarna pana atunci....:))

Pe curand,


2 comentarii:

of....si eu vreau macar un produs Herbal Essences..:( tin minte ca acum cativa ani erau pline rafuturile cu un milion de produse de-ale lor!:(
Legat de Play it Rock...am amintiri atat de intense cu aroma sa! :)

Ai adunat ceva, nu gluma! si eu am avut candva crema de maini de la Avon, mi-a placut mult, mirosea foarte frumos si parca lasa o senzatie racoritoare pe piele :D