14 apr. 2013

Cateva impresii despre Samponul si Lotiunea Tratament Gerocossen Capilar+In ultimii ani am acordat o atentie sporita ingrijirii podoabei capilare. Daca inainte foloseam doar sampon si atat....parul meu a inceput sa fie din ce in ce mai pretentios si sa bifez pe lista si: balsam, masca, ulei, spray termoprotector, spray stralucire..si mai putem gasi cateva produse :)
Intotdeauna m-am luptat cu sebumul, dar reusesc din ce in ce mai mult sa-l tin sub control...sau poate ca am inceput sa ne acceptam reciproc....:))
Si cum primavara si-a intrat in rol, si parul meu cerea o schimbare adecvata schimbarii anotimpului.
Am observat ca iarna imi place sa-l vopsesc rosu, iar cand se incalzeste il am in tonuri calde de ciocolatiu combinat cu roscat, bineinteles, ca de rosu nu se scapa usor.
In prezent, nu intentionez sa-mi schimb culoarea, ci sa-mi revitalizez podoaba...asa, ca dupa o lunga iarna ...

De curand , am primit invitatia din partea celor de la Gerocossen pentru a testa doua produse din gama Capilar+ : samponul si lotiunea -tratament impotriva caderii parului.

Produsele le-am folosit o singura data, si cu toate acestea rezultatele au fost foarte multumitoare. Parul s-a asezat foarte bine, avand in vedere ca nu am folosit decat samponul si lotiunea. Precum spuneam la inceput, in general folosesc mai multe produse , dar acum m-am limitat doar la acestea doua pentru a vedea cum stau lucrurile.
Nu ma confrunt cu probleme serioase in ceea ce priveste caderea parului. ...si oricum, inca nu ma pot pronunta asupra acestui lucru, ramane de vazut...
Nu am putut sa nu remarc mirosul samponului, este absolutttt.....incantator....Regret faptul ca nu se pastreaza in par dupa uscarea lui.
Ambele produse sunt unisex, au ingrediente naturale,  accesibile ca pret, si la prima vedere, chiar isi fac treaba foarte bine .

Lotiunea are 125 ml, samponul 275 ml, iar pretul  se invarte undeva la 15 ron/produsul.

PS: Am folosit produsele in urma cu 2 zile iar parul meu nu da semne ca vrea sa fie spalat, deci....cu tupeu, inainte! :))


0 comentarii: