21 iun. 2012

Cutiuta cu minuni Oriflame

Da, astazi o sa va prezint un produs cu ¨greutate¨in gama Oriflame.Este vorba despre cutiuta cu minuni , in doua variante : cu miere si cu cirese, fiecare cutiuta are 15 ml si costa intre 7-10 ron, in functie de campanie.
Mai exista si varianta cu ciocolata, dar nu am primit-o niciodata, stoc 0 :(
Acest produs se afla de foarte multi ani in gama de produse Oriflame, doar ca de-a lungul timpului a suferit mici schimbari ale compozitiei si ale ambalajului.







Produsul din aceste cutiute este asemanator cu vaselina cosmetica, chiar si cu crema de galbenele, singura diferenta pe care am observat-o a fost ca cele doua din urma au o formula mai grasa.
Am recumparat aceste cutiute  intrucat imi sunt indispensabile , mai ales iarna cand le folosesc  pe nari, respectiv nas.
Stiti voi, raceli puternice, curge nasul....si de la atata sters, pielea de pe nari se exfoliaza, un procedeu dureros si neplacut.
Apoi  si pentru pielea coatelor este foarte buna aceasta vaselina.
Dintotdeauna am avut pielea coatelor tare aspra si de cand o folosesc nu am mai avut probleme...doar ca daca uit sa nu ma dau vreo 2-3 zile, revenim la vechea poveste.
A folosit-o cu succes si prietenul meu pe cateva portiuni arse ale degetelor mainilor.
Hmmm, merge de minune si ca balsam de buze , mai ales cea cu visine ( ahh , ce miros dulce), pe maini, bataturi, rani si pe toate suprafetele uscate ale corpului.

De curand, am facut si un mic experiment, intrucat nu-mi mai gaseam trusa pentru sprancene de la Nyx, am folosit putina vaselina, cea cu miere,  pe care am intins-o pe suprafata sprancenelor intr-un strat extrem de subtire in loc de ceara din trusa...si apoi am aplicat un fard maro.
Nu am intampinat niciun fel de problema cu acest inlocuitor si cand voi ramane fara ceara din dotare, voi folosi cutiuta cu minuni cu brio.

Voi ati folosit aceste cutiute cu minuni ?

20 iun. 2012

Review Fond de ten calming effects Avon

Buna,

Avand tenul gras si nedorind sa stralucesc ca un bec, de cand cu temperatura ridicata, am cautat printre  fondurile de ten pe care deja le aveam ( vreo 4 la numar )varianta cea mai light , cea mai usoara, intr-un cuvant , perfecta pentru zilele astea.
Si am gasit-o : Fond de ten calming effects de la Avon-pe ambalaj scrie fond de ten hidratant iluminator , nuanta nude parca.




Oricat de inchisa ar fi nuanta acestui fond de ten, s-ar adapta tenului ,in momentul in care am primit produsul , am zis ca-i foarte inchisa culoarea si clar am dat gres in alegerea ei.....dar dupa ce l-am folosit pe fata , me happy :)
Nu mai stiu exact cand am cumparat acest fond de ten, oricum anul trecut prin martie parca. Era un set format din acest fond de ten, un rimel si un luciu de buze la pretul de vreo 30 ron.
Precum spuneam, am un ten gras si totusi acest fond de ten imi priieste , intrucat are o textura usoara, acoperire medie, dar trebuie sa recunosc ca daca nu as folosi o pudra peste....nu mi-ar mai placea rezultatul final.
Contine musetel, vitmina E si pantenol si e recomandat si personelor cu tenul sensibil.
Nu-mi place totusi ca nu are pompita si daca nu esti pe faza, iese prea mult produs din tub si in plus nu prea este rezistent la transfer.
Per total eu sunt incantata de acest produs, se si vede, mai am un strop si l-am dat gata :)
Inca se gaseste in cataloagele Avon sau in magazinele online cu cosmetice, avand pretul de aproximativ 20 ron.

Pupici,

11 iun. 2012

Oja Yves Rocher...violet electric

Buna,

De curand am achizitionat  aceasta  oja si imi place tare mult, rezista 5 zile cu brio , doar cantitatea ma nemultumeste -3 ml  si pretul ...a costat vreo 11 lei, dar depinde de oferta din care dai comanda.
Hmm...cantitatea, da , e mica, precum spuneam, dar totodata sa vedem si partea pozitiva a lucrurilor , nu se va usca intucat dupa cateva utilizari se va termina :)







Stiu, unghiile mele false nu arata prea bine...stiti voi, asa se intampla cand te duci cu voucher :)
Va place nuanta ojei ?

Kisses,

9 iun. 2012

Lotiune autobronzanta Magic Summer Balea

Hello dragelor,

Vreau sa va prezint un produs bun si ieftin , cumparat din Dm , si anume Lotiune autobronzanta Magic Summer Balea pentru piele inchisa, 250 ml- 8,45 ron.


Desi eu nu am pielea inchisa la culoare, cand am mirosit aceasta lotiune in magazin, mi-a placut foarte mult, (miroase a fructe, lucru rar intalnite la lotiunile autobronzante) si m-am decis sa o cumpar, mai ales ca nu exista si varianta pentru piele nici prea, dar nici prea :)))

 Avantaje :
-un mare plus este faptul ca intra rapid in piele, nu-mi place sa astept prea mult, nu am rabdare...;
-ofera pielii un bronz discret in cateva zile, imi pare rau ca nu am poze sa va exemplific acest lucru ;
-pielea este mai catifelata si hidratata ;
-mirosul , precum spuneam, este imbietor....fructe, yamiiii!!!:) ;
-nu pateaza hainele;
-nu contine coloranti ;
-pretul este foarte bun, avand in vedere calitatea si cantitatea ;
-se gaseste cu usurinta in lantul de magazine Dm ;

Dezavantaje:
-contine cativa parabeni , dar sunt undeva la coada :) ;
-nu contine factori de protectie impotriva razelor solare, si totodata  nu protejeaza impotriva arsurilor solare;
-mi-ar fi placut sa aiba si un sclipici fin, gen lotiunile autobronzante Dove, care bineinteles ca nu se mai fabrica de veo 2 ani.

Eu o recomand  si pe viitor o voi recumpara!

Voi ce lotiuni autobronzante folositi ?

Pe curand,

4 iun. 2012

Cumparaturi din ultima perioada

Buna,

Am avut mai multe sesiuni de shopping , intrucat am incercat pe cat se poate sa fac economii , la sfarsitul anului e preconizata o escapada in Spania si sa am cati mai multi bani pentru cumparaturi acolo :)Deja am o lista lungaaaaaa, bani sa fie :>

Sa incepem :

 Din Cora Sun Plaza am cumparat aceste 4 masti Montagne Jeunesse , se vindeau la pachet de 1+1 , iar pretul pachetului era undeva la 6 ron.
De la stanga sprea dreapta avem : masca de fata cu aloe vera si ceai verde, masca peel off cu rodie, strugure, merisor , masca tonica cu extract de arbore de ceai si menta,masca exfoliant cu caise si mango.
Inca nu am folosit niciuna, dar pe masura utilizarii lor, le voi face si review.



De la Avon am achizitionat setul Miami Party : spray de corp si apa de toaleta cu vaporizator. Miroase destul de bine si persista vreo 3-4 ore.Pretul sau a fost 16.99 ron .


Oriflame-ul m-a atras prin crema de dus  Liselotte Watkins (7,99 ron ), apa de toaleta Elvie fara vaporizator 30 ml (15.99 ron ), ruj de buze , miros floral ,nuanta pink coral ( 4,99 ron ) si un inel de plastic destul de dragut (2.99 ron). Au inceput sa-mi placa inelele de plastic, dar greu imi gasesc marimea potrivita avand degetele destul de groase.











Mult iubitul Yves Rocher ( de la stanga spre dreapta ) : demachiant+ lotiune tonica 2 in 1 (un produs pe care l-am mai avut si mi-a placut mult), lotiune purificatoare matifianta 2 in 1 , roll-on antiperspirant lamaie verde din Mexic (vom vedea daca este la fel de bun ca cel cu floare de bumbac), elixir pentu fata cu 30 de uleiuri pretioase ,si bine cunoscuta apa de toaleta Comme une Evidence ( ador acest parfum , l-am cumparat de 10 ori, cred )...Nu stiu exact preturile produselor intrucat depinde din ce oferta le comandati, dar pe mine m-au costat toate pana 50 de ron, cu tot cu transport. Pentru a consulta cataloagele curente Yves Rocher, puteti accesa forumul Elle .



Din Dm am cumparat setul Bourjois ce contine : ulei de dus Delices de soleil-acorduri tropicale de vanilie si mango,( hmmm.... vreau sa fac iar dus :)))) si gel de dus intim cu nufar alb.Pretul setului 15 ron.



Din Lidl:  servetele fine 200 de buc(3.5 ron ) si servetele umede de buzunar 15 buc/pachetul cu portocale, pepene galben si musetel (pana-n 1,5 ron pachetul, nu mai stiu exact ).

Si nu in cele in urma, MiniPrix,3 accesorii ieftine si frumoase, zic eu :)





Toate au fost 15 ron, respectiv inelul 7 ron,lantul 5 ron si celalalt cu pene , care mi se pare adorabil - 3 ron.

Cam acestea au fost achiziile din ultimele saptamani, de care sunt mandra , am luat exact ce aveam nevoie si nu m-am mai aruncat aiurea la lucruri doar pentu faptul ca erau ieftine :)

Ce va place cel mai mult dintre produsele cumparate?


Pupici si relaxare placuta!